CHEEK
voor het beste resultaat!

Online Marketing

Al ruim 10 jaar hebben we onze volledige focus op website optimalisatie en het realiseren van websites voor onze klanten. Door de jaren hebben we vele veranderingen op dit vlak gezien, en is het proces steeds moeilijker en complexer geworden. Tegenwoordig zijn er tientallen factoren waarmee je rekening moet houden als je een goed en langdurig resultaat wilt hebben. Website optimalisatie is een continu proces geworden, dat heel bewerkelijk is en tijdrovend. Dat was heel anders toen we in 2005 starten met Cheek. We zijn er handiger, sneller en beter in geworden, met vele successen.

Continue proces

Website optimalisatie is website analyse, structuur en opbouw bestuderen en indien nodig corrigeren en verbeteren. Linkbuilding is een handmatig proces dat veel tijd en geduld vereist. Inzet van social mediakanalen zoals Facebook, Google plus, Twitter, Pinterest en Instagram is een must. Content marketing is ook een van de speerpunten om het continue proces van uw website optimalisatie in beweging te houden. CHEEK is zeer ervaren en succesvol in al deze aspecten. We gebruiken de beste methoden, om voor u de hoogste conversie te realiseren en het maximale rendement uit uw website te halen.

Veel gestelde vragen!

Hoe lang zit ik aan een abonnement vast?

Wij werken met maandabonnementen met een minimale duur van drie maanden voor nieuwe klanten. Na drie maanden heeft u de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen voor de eerste van de kalendermaand.

Kan ik tussentijds een andere pakket kiezen?

Als nieuwe klant kunt u na drie maanden uw lopende abonnement elke maand veranderen naar een kleiner of groter pakket. Als bestaande klant kunt u elke maand uw abonnement wijzigen. Per de eerste van de kalendermaand wordt de wijziging kosteloos doorgevoerd.

Kan ik ook losse diensten afnemen in plaats van een pakket?

Alle diensten kunt u afzonderlijk bij ons afnemen. Cheek biedt u de mogelijkheid om uw eigen pakket samen te stellen uit de diensten die wij leveren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ik wil op nummer 1 staan. Kan dit?

Wij proberen ten alle tijden voor u het beste resultaat te behalen. Echter kunnen wij u geen garantie geven dat dit plek 1 zal zijn.

Kan ik wel op de eerste pagina komen met mijn zoekterm?

Deze garantie kunnen wij u niet geven voor alle zoektermen, maar we doen ons uiterste best u een goede inschatting te geven. Uiteraard adviseren we u hierin.

Welke richtlijnen voor zoekmachine optimalisatie worden er gebruikt?

Wij werken op basis van de richtlijnen van Google voor zoekmachine optimalisatie.

Wanneer kan je resultaat zien in de Google ranking?

Als we uw website-pagina's laten ranken, ook wel indexeren, door Google duurt het gemiddeld vier tot zes weken dat u de eerste resultaten ziet.

Kan ik stoppen als ik op de eerste pagina sta met mijn zoekterm?

U bent altijd vrij om te stoppen, maar dit adviseren wij niet. Het is en blijft een continu proces, waarin u snel wordt ingehaald door anderen. En zakt in de Google ranking.

Neem vandaag nog contact op! Meer informatie