Zoekterm analyse/strategie

Zoekterm analyse is essentieel voordat u begint met de online marketing van uw website. Wij vragen altijd aan onze klanten met welke zoektermen ze gevonden willen worden. En we geven u uiteraard advies over wat in onze ogen de beste zoektermen zijn voor uw dienstverlening.


Rapportages

Maandelijks ontvangt u een uitgebreide rapportage van onze verrichte werkzaamheden. Wij houden van transparantie en zodoende heeft u duidelijk inzicht in wat wij voor u doen en welke stappen we zetten naar uw succes.


Organische zoeken

Zoeken op basis van trefwoorden zoals "tekstschrijver", "Utrecht", ook wel organische zoektermen, is en blijft een belangrijke factor in het totale online marketingstrategie van bedrijven. Hoog scoren op organische zoekresultaten is een must voor uw website.


Content Marketing

Het spreiden van uw communicatie in meerdere uitingen door artikelen of blogs te plaatsen op uw website, neemt een steeds belangrijkere positie in. Content marketing maakt de consumptie van de communicatie door uw doelgroep eenvoudiger en daarmee effectiever.


Link Building

De basis van succesvol online marketing is en blijft een goede linkbuilding-strategie. Focus op de kwaliteit van links en het genereren van waardevolle links voor de zoekmachines. Een link die door Google als waardevol wordt beschouwd, heeft een positief effect op de zoekmachine-resultaten van uw website.

Zoekmachine optimalisatie is fundamenteel voor het succes van uw website. Met onze jarenlange ervaring en opgedane kennis en expertise, bent u bij Cheek aan het juiste adres. Goed vindbaar zijn in de verschillende zoekmachines wordt steeds lastiger, door de toenemende concurrentie en verschuiving van de fysieke winkels naar de webshops. Tegenwoordig is elke ondernemer online aanwezig met zijn website of webshop, en wil iedereen op de eerste pagina vermeld staan. Helaas is dit alleen weggelegd voor tien websites.


EEN VAN DE 10 ZIJN? NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!